Training persoonlijk leiderschap

 

Ben je een leidinggevende, bestuurder of professional in het publieke domein? Dan weet je dat het bereiken van je doelen en het behalen van resultaten vaak een uitdaging kan zijn. 

Wat als wij jou een gestructureerde aanpak zouden aanleren om je persoonlijke effectiviteit te vergroten en je zo altijd weloverwogen beslissingen kunt nemen? Ga jij voor persoonlijke groei en leiderschap? In onze training ‘Persoonlijk leiderschap’ leer je effectief communiceren en omgaan met je kostbare tijd. Bovendien ontwikkel je jouw leiderschapskwaliteiten.

 

Werkwijze:

Persoonlijke effectiviteit is de sleutel tot succes. Bewust communiceren is hierbij een belangrijk onderdeel. Ben je een krachtige gesprekspartner en durf je het aan te geven
als je dingen niet begrijpt? Hoe stuur je op een win-win situatie en hoe ga je om met weerstand? Krijg inzicht in jouw manier van communiceren en leer hoe je jouw effectiviteit kunt verhogen.

Wat leer je:

  • Je krijgt tips voor effectief leiderschap

  • Je leert effectief te communiceren met collega’s

  • Je leert jouw strategie te bepalen en weloverwogen beslissingen te maken

  • Je leert hoe je delegeert

  • Je leert mensen te leiden door middel van taal
  • Je leert hoe je gevraagde feedback geeft
  • Je leert hoe je omgaat met weerstand

VOOR WIE:

Wil jij het maximale uit jezelf halen en je persoonlijke effectiviteit vergroten? Wil jij de handvatten die jou helpen om effectiever en beter te presteren als leidinggevende? Dan is deze training geschikt voor jou. Tijdens de training leer je de vaardigheden die nodig zijn om jezelf te ontwikkelen tot een sterk communicerende leider. Daarnaast ben je verzekerd van praktische kennis en
technieken die de volgende werkdag direct toe te passen zijn in de praktijk.

DOOR WIE:

De training wordt verzorgd door experts uit de theorie en de praktijk. Zij zijn in staat om de brug te slaan tussen de dagelijkse werkzaamheden en obstakels die je in jouw situatie tegenkomt.

 

Vrijblijvende offerte opvragen voor de training Persoonlijk Leiderschap

 

Ben jij klaar voor meer controle over je persoonlijke en zakelijke leven of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een offerte van de training persoonlijk leiderschap.

Ontdek de kracht van effectieve communicatie en persoonlijk leiderschap voor jouw team met de training van Phlinq. Meer weten over Phlinq? Volg ons op LinkedIn. Wil je vrijblijvend een offerte op maat opvragen? Klik hieronder op de oranje button, wij komen graag met je in contact!

 

training persoonlijk leiderschap

Wil je vrijblijvend meer informatie opvragen?

Vul onderstaand contactformulier in, dan nemen wij contact met je op.

15 + 2 =