Training over omgaan

met verward gedrag

Verward gedrag in het publiek en sociaal domein; we krijgen er steeds vaker mee te maken. Om jou te helpen hiermee om te gaan heeft Phlinq een training ontwikkeld. Deze training is speciaal voor professionals die te maken hebben met gedragsstoornissen en lastig gedrag. De training geeft je praktische handvatten en direct bruikbare tips. Je leert verward gedrag te herkennen en er gericht mee om te gaan.

Wil je meer informatie over deze training, voor jezelf of voor je collega’s? Vraag dan een meer informatie of een offerte op!

Training over verward gedrag

Herkennen van en handelen bij verward gedrag

Tijdens de training bespreken we de oorzaken van verward gedrag en diverse gedragsstoornissen. We leren je het onderscheid te maken tussen mensen die onder invloed zijn van middelen en mensen met onbegrepen gedrag als gevolg van een andere oorzaak. Op basis van dit onderscheid krijg je tips aangereikt om effectief te communiceren en te handelen in situaties waarbij je te maken krijgt met deze verwarde personen

De trainingen van Phlinq in de praktijk  

Onderstaande video is in 2023 opgenomen tijdens een trainingsdag bij Uras Group, waar Phlinq een training over verward gedrag mocht geven.

WAT LEER JE:

Je leert onderscheid te maken tussen verward gedrag en gedrag onder invloed van verdovende middelen en weet vervolgens de juiste communicatie in te zetten om de verwarde persoon echt te bereiken.

Programma

  • Observeren: het herkennen van verward gedrag van gedragsproblematiek
  • Onderscheid maken tussen invloed van middelen of andere oorzaken.
  • De oorzaken van onbegrepen gedrag
  • Effectieve communicatie vaardigheden, zowel verbaal als non-verbaal; deze helpen je om daadwerkelijk contact te maken met mensen met verward gedrag.
  • Effectieve gedragsbeïnvloeding en de-escalatie

VOOR WIE:

Deze training is specifiek ontwikkeld voor professionals in het sociale domein die regelmatig te maken hebben met gedragsstoornissen, gedragsproblematiek, agressie op de werkvloer en onbegrepen gedrag. Of je nu werkzaam bent in de zorg, openbare orde en veiligheid of overheid; deze training geeft je de tools om adequaat te handelen in uitdagende situaties.

DOOR WIE:

Onze training wordt gegeven door professionals uit de praktijk die jarenlang te maken hebben gehad met verward gedrag. Zij delen hun expertise en ervaringen om jou te voorzien van waardevolle kennis en praktische adviezen.

1– 10 personen · 1 dag · Incompany

 

 

Boek een trainingsacteur bij de training!

Het is mogelijk om een professionele trainingsacteur in te zetten tijdens de training over verward gedrag. Hierdoor kunnen deelnemers de opgedane kennis direct in de praktijk toepassen. Deze extra toevoeging is een waardevolle mannier om de training dynamischer en praktischer te maken.

Benieuwd naar de mogelijkheden en kosten voor het inzetten van de trainingsacteur? Neem contact met ons op of vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan.

Vrijblijvende offerte opvragen 

Met de training “Effectief omgaan met Verward Gedrag” ontwikkel je de vaardigheden die nodig zijn om adequaat te handelen bij gedragsstoornissen, gedragsproblematiek, agressie op de werkvloer en lastig gedrag. Je leert het gedrag herkennen, onderscheid te maken tussen verschillende oorzaken en de juiste communicatie- en benaderingstechnieken toe te passen. 

Wil jij jouw kennis vergroten en effectief leren om te gaan met uitdagende situaties in het sociaal domein? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat. Kijk ook eens op ons LinkedIn profiel en lees meer over onze visie en werkwijze.

 

Verward gedrag

Wil je vrijblijvend meer informatie opvragen?

Vul onderstaand contactformulier in, dan nemen wij contact met je op.

1 + 15 =

[wdcl_logo_carousel animation_speed=”500ms” autoplay_speed=”1500ms” nav_pagi=”none” slide_count=”6″ slide_spacing=”0px” carousel_spacing_top=”26px” arrow_color=”#333333″ arrow_bg=”#dddddd” arrow_border_color=”#333333″ logo_hover=”zoom_out” slide_count_tablet=”4″ slide_count_phone=”2″ slide_count_last_edited=”on|phone” module_class=”slider-center” _builder_version=”4.16″ module_alignment=”center” global_colors_info=”{}” _i=”0″ _address=”12.0.0.0″ /]