Training de-escalerend werken en communiceren

Tijdens deze communicatie training ligt de focus niet zozeer op het omgaan met escalatie nadat het is ontstaan, maar vooral op het proactief voorkomen van escalatie doormiddel van bewuste communicatie. Het herkennen en wegnemen van triggers die tot agressie kunnen leiden.

Ben jij (met je team) werkzaam in het publieke of sociale domein en heb je regelmatig te maken met situaties waarin agressie een rol speelt of kan spelen? Onze training de-escalerend werken en communiceren  biedt je kennis en vaardigheden om proactief op te treden en escalaties in het werkveld  te voorkomen.

Werkwijze:

De eendaagse communicatie training is bedoeld voor iedereen die werkzaam is in het publieke of sociale domein en de-escalerend wil leren werken. Tijdens onze training leer je preventief op te treden om escalatie te voorkomen. De communicatie training de-escalerend werken richt zich op het onderscheid tussen escalatie en controle, waarbij de nadruk ligt op het voorkomen van escalatie.

Wat leer je:

  •  Leerprocessen en gedragsvorming

  • Effectieve communicatietechnieken: verbaal en non-verbaal

  • Conflicthantering en de-escalatie

VOOR WIE:

Agenten, Boa’s, verplegers, ambtenaren enzovoorts; onze communicatie training over de escalerend werken is ontworpen voor professionals die werkzaam zijn in het publieke domein en regelmatig te maken hebben met potentiële escalaties
op de werkvloer. Of je nu werkzaam bent in de zorg, het onderwijs of de jeugdhulpverlening, deze de escalatie training biedt waardevolle inzichten en handvatten om veiliger te werken en meer resultaat te halen uit de contactmomenten met je cliënten.

DOOR WIE:

Onze training wordt verzorgd door professionals met jarenlange praktijkervaring in het sociale domein. Zij hebben ervaring met situaties waarbij er agressie op dewerkvloer kan ontstaan

 

Boek een trainingsacteur bij de training!

Het is mogelijk om een professionele trainingsacteur in te zetten tijdens de training over onder andere de-escalerend communiceren. Hierdoor kunnen deelnemers de opgedane kennis direct in de praktijk toepassen. Deze extra toevoeging is een waardevolle mannier om de training dynamischer en praktischer te maken.

In de video links van dit tekstvak zie je hoe we onlangs een trainingsacteur inzette bij een training over verward gedrag.

Benieuwd naar de mogelijkheden en kosten voor het inzetten van de trainingsacteur? Neem contact met ons op of vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan. 

 

Offerte opvragen voor de training ‘de-escalerend werken en communiceren’

Op de werkvloer, in persoonlijke relaties en zelfs online: het vermogen om op een de-escalerende manier te werken en te communiceren helpt om conflicten te voorkomen en relaties te versterken.
Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek hoe deze training jou kan helpen. Wil je meer lezen over Phlinq? Volg ons op LinkedIn.

communicatie training

Wil je vrijblijvend meer informatie opvragen?

Vul onderstaand contactformulier in, dan nemen wij contact met je op.

13 + 10 =