Over Phlinq

Meet the team

Mark Tetteroo

Als eigenaar van Phlinq is Mark elke dag bezig met gedragsproblematiek. Daarbij maakt hij moeilijke zaken op een praktische manier inzichtelijk.

Buiten het werk brengt hij graag tijd door met zijn gezin of gaat hij los in de gym.

Ook houdt hij van een lekker gezellig hapje eten met vrienden. Daar kun je hem ‘s nachts altijd voor wakker maken 😉.

Anna Rotmans

Wil je iets echt tot op de bodem laten uitzoeken? Dan ben je bij Anna aan het juiste adres! Met haar sterke analytische denkvermogen pakt ze dagelijks gedragsproblematiek bij de wortels aan.

Met kinderen in huis en een waslijst aan hobby’s (yoga, schilderen, saunabezoek, surfen, wandelen, taarten bakken enzovoorts) mag ze zich met recht een echte mompreneur noemen. Een spin in het web!

Jean-Paul Benard

Sportief, analytisch en optimistisch; Jean-Paul in een notendop. Al 3 jaar is Jean-Paul specialistisch begeleider binnen het Phlinq-team.

Contact hebben met mensen vindt Jean-Paul het leukste, zo sociaal als hij is. Hij pakt graag de zwaardere casussen mee op, hier krijgt hij veel energie van.

De komende jaren wil dit talent zich nog verder ontwikkelen op het gebied van gesprekstechnieken en cliëntcontact.

Morgan van der Linden

Als specialistisch begeleider is Morgan een vaste kracht in ons team. Daarbij ligt haar focus vooral op psychiatrische ziektebeelden.

Dat kan soms best een flinke uitdaging zijn. Maar gelukkig beschikt ze over een bak aan behulpzaamheid, zorgzaamheid en geduld.

Op de werkvloer voorziet voorziet Morgan haar collegas naast gezelligheid ook van heerlijke appeltaartjes 😋.

Lesley van den Berg

In de zorg is er superveel behoefte aan mensen die echt met patiënten meedenken.

Daarom mogen we heel blij zijn met Lesley in ons team. Als ambulant begeleider biedt ze persoonlijke ondersteuning bij onze cliënten.

Dat vergt een flinke dosis zorgzaamheid en creativiteit. Dat laatste komt goed van pas als ze thuis wandelroutes plant, taarten bakt of een kussen haakt. Aan creativiteit geen gebrek!

Wij zijn Phlinq. Wij onderzoeken, adviseren, trainen en interveniëren bij complexe maatschappelijke-, sociale- en zorg-problematiek. Wij dragen bij aan een maatschappij waarin iedereen mee kan doen en waarbij iedereen zoveel mogelijk de regie over zijn of haar eigen leven kan hebben.

Wij willen met een nieuwe standaard voor professionals, organisaties en bedrijven de samenleving impactvol veranderen. Wij denken dat het huidige systeem van sociale en maatschappelijke zorg onhoudbaar is en problemen vaak in stand houdt in plaats van oplost. Wij zien kansen om dat te veranderen.

Wij inspireren en ondersteunen onze partners met het vinden van concrete oplossingen, gebaseerd op een frisse visie met een fundamenteel andere zienswijze en aanpak. Vanuit een positieve blik op mensen en samenleven. Anders kijken, anders doen, zodat iedereen het beste uit zichzelf kan halen.

Wij zetten ons in voor een vitale maatschappij met een gezond leefklimaat waarin iedereen tot zijn recht komt. Door zorgvuldige en doelmatige inzet van beschikbare maatschappelijke middelen streven wij naar een zo groot mogelijk resultaat. Dat doen wij met praktijkgerichte trainingen op het gebied van zorg, openbare orde en veiligheid voor professionals in het maatschappelijk domein, direct toepasbaar in de praktijk.

Met onze innovaties ondersteunen wij de bedrijfsvoering en beleidsontwikkeling van onze partners. Daarvoor creëren wij nieuwe producten en diensten waarbij bijvoorbeeld technologie wordt ingezet voor preventie, monitoring en interventie. Wij doen (wetenschappelijk) onderzoek en helpen onze partners met het oplossen van maatschappelijke vraagstukken.

Wij zijn Phlinq