Het leiderschapstraject van Phlinq:

Verhoog de effectiviteit van jezelf en je team

Ben jij leidinggevende en wil je meer grip krijgen op je team? Wil je meer inzicht in hoe je jouw medewerkers positief beïnvloedt en het beste in het team naar boven haalt? 

Wij bieden een op maat gemaakt leiderschapstraject aan waarin je de tools ontwikkelt om een (nog) betere manager te worden. Je krijgt de ruimte om je te ontwikkelen tot een leider die comfortabel de leiding neemt, medewerkers inspireert en als team de beste resultaten behaalt. Communiceren, delegeren en excelleren!

 

trainingen sociaal domein leiderschapstraject

6 maanden Leiderschapstraject

Voor aanvang van het traject inventariseren we de behoeften van het managementteam. Ook worden competenties gemeten om het niveau te bepalen.

Het leiderschapstraject bestaat uit verschillende fases die allen bijdragen aan effectief leiderschap. We beginnen met bewustwording en het erkennen van oude patronen in bepaald gedrag. Vervolgens werken we aan het leren van nieuwe technieken om oude patronen te doorbreken, zoals effectief delegeren en communiceren.

In een periode van 6 maanden word je  intensief begeleid op het gebied van communicatie en leiderschap. Vooruitgang meten we tijdens diverse contactmomenten.

 

Opzet Leiderschapstraject

Intake – Blauwdruk

Iedere leidinggevende die in aanmerking komt voor het leiderschapstraject krijgt een intake om te inventariseren waar de behoefte ligt en om te inventariseren of er sprake is van een gebrek aan kennis en/of competenties en/of sprake is van een onwerkbaar fundament van waaruit getracht wordt te leiden.

3x live groepsmoment
Bij de start en vervolgens iedere 2 maanden zal er een live groepsmoment van 1 dagdeel staan dit momenten staat in het teken van kennisoverdracht, inzichten opdoen en ervaren.

3x 1 op 1 gesprek
In de tussenliggende maanden zal er een persoonlijk gesprek van een uur plaatsvinden online of op locatie om specifiek in te gaan om zaken waar iemand tegenaan loopt die te maken hebben met hem of haar als individu.

20x 1 op 1 momenten met key persoon
In de tussenliggende weken dienen deze momenten er voor om de key persoon te begeleiden en te trainen hoe de deelnemers te begeleiden. 1 of 2 wekelijks individueel- of groepsmomenten door key persoon met deelnemers. Tijdens deze momenten neemt de key persoon met de deelnemers individueel of in groepsverband de opdrachten door en inventariseert waar ze verder tegen aanlopen en maakt dit eventueel wil bespreekbaar met de begeleider vanuit Phlinq.

Telefonisch Ad Hoc advies en coaching gedurende 6 maanden voor alle deelnemers

1 maand Ad Hoc advies en coaching na afloop van het traject van 6 maanden

Werkwijze:

Onze verschaft nieuwe inzichten die direct toepasbaar zijn in de praktijkt. De focus ligt op inzicht verschaffen en vervolgens op uitvoering om te ervaren en verder uit te kunnen dragen.

Wat leer je:

  • Wat leer je tijdens de training?

  • De eigen verantwoordelijkheid zichtbaar maken binnen bepaalde context

  • Eigen patronen inzichtelijk maken en doorbreken

  • Effectiviteit van je team en van jezelf verhogen

  • Mensen leiden door middel van effectieve communicatie

VOOR WIE:

Ben je onderdeel van een managementteam en wil je het maximale uit jezelf halen? Of wil jij jouw organisatie naar het volgende niveau tillen? Tijdens dit leiderschapstraject ontwikkel je de vaardigheden die je nodig hebt om het maximale uit jezelf en je team te halen.

DOOR WIE:

Je wordt tijdens dit hele traject begeleid door mensen met jarenlange praktijkervaring. Zij bieden je praktische inzichten en handvatten zodat je de opgedane kennis direct kunt toepassen in jouw werkomgeving.

 

Offerte opvragen bij Phlinq

Met de leiderschapstrainingen van Phlinq haal de kennis en vaardigheden in huis die je nodig hebt voor de effectieve aansturing van jouw team of organisatie. Door de intensieve begeleiding over een langere periode weet je zeker dat je hier nog jaren profijt van zult hebben.

Ontdek de kracht van effectieve communicatie voor jouw team met het leiderschapstraject van Phlinq.

 

training persoonlijk leiderschap

Wil je vrijblijvend meer informatie opvragen?

Vul onderstaand contactformulier in, dan nemen wij contact met je op.

2 + 3 =