Communicatie en leiderschapstraining van Phlinq

Ben jij werkzaam in het publiek of sociaal domein en wil jij jouw leiderschapsvaardigheden verder ontwikkelen en zo beter presteren met je team? Tijdens onze communicatie en leiderschapstraining krijg je de juiste handvatten aangeboden om effectiever te communiceren en leiding te geven binnen jouw team of organisatie. Benieuwd naar de mogelijkheden? Klik op onderstaande oranje button om meer informatie op te vragen.

Ontwikkel jouw communicatie- en leiderschapsvaardigheden

Tijdens de training bieden we je inzichten die helpen bij het verbeteren van je communicatieve- en leiderschapsvaardigheden. Ook is er ruimte om casussen en situaties na te bootsen. Je wordt direct gecoacht in hoe je communicatie kunt inzetten en verbeteren. Effectiever communiceren en jouw leiderschapsvaardigheden versterken is tijdens het gehele traject het doel.

Is een eendaagse training niet afdoende en wil je over een langere periode werken aan je leiderschapsvaardigheden? Wij bieden trainingen op maat. Denk hierbij aan trajecten over een periode van bijvoorbeeld 3 of 12 maanden. Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

training persoonlijk leiderschap

Werkwijze:

Onze leiderschapstraining gaat verder dan alleen praktische tips. We willen je een zienswijze aanreiken en bewustwording tot stand brengen. Hierdoor ben je eerder in staat om effectief te communiceren en leiding te geven. Of je nu werkzaam bent in het bedrijfsleven, bij de overheid of in een non-profitsector, deze training biedt waardevolle inzichten en vaardigheden die je direct kunt toepassen in je werk.

Wat leer je:

  • Context en kaders creëren 
  • Context creëren om resultaten die je voor ogen hebt de meeste kans van slagen te geven
  • Eigen effectiviteit en die van anderen te verhogen
  • Een structuur hanteren voor het maken van een weloverwogen beslissing
  • Handvatten voor effectief (beginnend) leiderschap
  • Communicatieniveaus herkennen
  • Je gesprekspartner op een gepaste manier confronteren
  • Afrekenen met eigen terughoudendheid en passiviteit
  • Het beïnvloeden van de sfeer in een groep
  • Het geven van gevraagde feedback

VOOR WIE:

Communicatie en leiderschapsontwikkeling’ bedoeld?
De training communicatie en leiderschapsontwikkeling is bedoeld voor iedereen die tools en inzichten wil ontwikkelen om succesvoller te zijn in de rol als leider. Door effectieve communicatie, besluitvorming en strategisch denken kunnen leiders anderen inspireren en begeleiden naar het gemeenschappelijke doel.

DOOR WIE:

De training wordt verzorgd door experts uit de theorie en de praktijk. Zij zijn in staat om de brug te slaan tussen de dagelijkse werkzaamheden en obstakels die je in jouw situatie tegenkomt.

 

Vrijblijvende offerte opvragen voor de communicatie- en leiderschapstraining

Wil jij jouw leiderschapskwaliteiten verder ontwikkelen en meer informatie ontvangen? Neem vrijblijvend contact met ons op! Wil je een vrijblijvende offerte ontvangen voor de communicatie- en leiderschapstraining. Klik dan hieronder op de oranje button. Wil je meer weten over Phlinq? Volg ons op LinkedIn.

Leiderschapstraining

Wil je vrijblijvend meer informatie opvragen?

Vul onderstaand contactformulier in, dan nemen wij contact met je op.