Training over het puberbrein: communiceren met pubers en jongvolwassenen

Het onberekenbare gedrag van pubers en jongvolwassenen kan tot frustraties, onbegrip en risicovolle situaties leiden. Maar hoe ontstaat dit gedrag? Wat is het nut en de noodzaak van de ontwikkeling van dit gedrag? En nog belangrijker: hoe kunnen we dit gedrag op een positieve manier beïnvloeden?

We helpen je graag met de uitdagingen die gepaard gaan met het omgaan met pubergedrag. Wij bieden een effectieve training aan om jou te helpen bij het communiceren met pubers en jongvolwassenen.

Het puberbrein begrijpen en omgaan met het gedrag

Tijdens onze training ‘Effectief communiceren met pubers en jong volwassenen’ krijg je inzicht in de ontwikkeling van het puberbrein en hoe deze ontwikkeling van invloed is op gedrag. We behandelen de verschillende aspecten van pubergedrag; inclusief de oorzaken, achterliggende motivaties, ontvankelijkheid en beïnvloedbare factoren.

Hierdoor ben je beter in staat om pubergedrag te begrijpen en te benaderen vanuit een positieve en constructieve invalshoek.

 

Puberbrein

De trainingen van Phlinq in de praktijk  

Onderstaande video is in 2023 opgenomen tijdens een trainingsdag bij Uras Group, waar Phlinq een training over onder andere verward gedrag mocht geven.

WAT LEER JE:

  • Het herkennen van gedragingen die verband houden met de ontwikkeling van het puberbrein

 

  • Begrijpen waar dit gedrag vandaan komt

 

  • Anders kijken naar het functioneren (of disfunctioneren) van jongeren in relatie tot het puberbrein

  • Het aansturen op effectieve communicatie

VOOR WIE:

Deze training is ontworpen voor professionals die werkzaam zijn in het publieke domein en regelmatig te maken hebben met jongeren en het puberbrein. Of je nu werkzaam bent in de zorg, het onderwijs of de jeugdhulpverlening, deze training biedt waardevolle inzichten en handvatten om effectief met pubergedrag om te gaan.

DOOR WIE:

Onze training wordt verzorgd door professionals uit de praktijk die jarenlang gewerkt hebben met jongeren en hun problematiek begrijpen.

Vrijblijvende offerte opvragen

Met de training  ‘Effectief communiceren met  pubers en jongvolwassenen’ krijg je inzicht in het functioneren van jongeren en leer je hoe je resultaatgericht kunt bijsturen in in gedrag.  Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek hoe deze training jou kan helpen om het puberbrein beter te begrijpen. Kijk ook eens op ons LinkedIn profiel en lees meer over onze visie. 

Puberbrein

Wil je vrijblijvend meer informatie opvragen?

Vul onderstaand contactformulier in, dan nemen wij contact met je op.

5 + 2 =